onsdag 3. desember 2014

Nei takk, jeg er mett

Etter å ha levd i 45 år og vært kronisk sulten så lenge jeg kan huske, så er det så utrolig deilig å kjenne seg mett! Mett på en riktig måte, ikke sånn mett at du blir sulten i løpet av 10 minutter som tidligere.
Og som man stadig leser: "det er ikke sikkert du er sulten prøv å drikke litt vann."
Før så var jo det bare irriterende lesning for i praksis så fungerte det ikke, men nå skjønner jeg hva de mente med dette, for nå blir jeg jo mett av drikke.

Men sulten sitter jo ikke bare i magen, den sitter hos meg mer i hodet mitt, men nå var det jo sånn at det var operasjon av magesekken og ikke påfyll av hjerneceller jeg fikk utført. Selv om visse mente at det siste heller hastet mer, så får de heller bare fortsette å synes det ;-)

Jeg har jo fortsatt lyst på søtt, men vet at det ikke smaker sånn som jeg husker. Et eksempel er jo seigmenn, guttungen satt å pyntet pepperkakehus og jeg snek meg til en seigmann og beit hue av den, det føltes jo ut som man tygget på en sukkerbit som var dyppet i sitronsaft *grøss* GENIALT BRA for jeg kastet resten av den seigmannen hehe

Men selv om Gastric Bypass   virker og flere av tilleggsykdommene mine er som blåst bort knappe uker etter operasjonen, så er det mye hodejobbing som skal bearbeides fremover.

Jeg var ikke fet nok til å få dekket operasjon i Norge, selv da med tilleggsykdommer. Jeg opererte meg i Kaunas Litauen, på en privatklinikk. Halve prisen av i Norge og da inkluderer jeg fly og hotell opphold.
Klinikken jeg opererte meg på heter: http://www.nordbariatric.com/nb

Du blir godt tatt vare på og absolutt ingen til å grue seg til, de på kundesenteret snakker og skriver Norsk, og de i Litauen snakker meget bra Engelsk, kirurgen snakker Svensk.

Jeg vant forresten 2 desember julekalenderen til http://www.ludostore.no/ og er nå så superheldig at jeg får tillsendt komplett ull sett, det passer meget bra for man fryser MYE mens vekten forsvinner :-)

Her er settet jeg valgte meg ut, gleder meg til det kommer i posten :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar