torsdag 13. november 2014

Julekalenderne ramler inn på mail og GBP operasjon som virker akkurat som jeg drømte om.

Jeg er en av disse rare som gleder meg til alle julekalenderne som dukker opp på pc min, da via mail eller facebook. Jeg vinner aldri noe men synes det er like moro hvert år, når mail boksen min bugner av " husk å åpne luke ? " :-)

Her er forresten link til Gjerrigknarken sin julekalender, blir du men via denne linken kan jeg vinne en pose jule godis, og det takker ikke jeg nei til!!
Gjerrigknarken sin julekalender  

Nå er det faktisk allerede 5 uker allerede siden min GBP operasjon, og jeg har allerede kuttet ut 70% av blokktrykktablettene regner med at de 2 siste blir borte i løpet av november. Hjertetabletten er også kastet og formen er mye bedre enn jeg hadde turt å håpet på!! Det er så utrolig godt å våkne på morgenen og faktisk være gla for et ny dag og vite at jeg orker ting jeg ikke har klart på så alt for lenge :-)

Det blir ikke så mye turer med hunden min Idefix om dagen, men det er ikke min skyld, for min lille Bichon Frise gutt er som en liten "drama queen" når det blåser ute, han bare løper ut til nærmeste gress tust utenfor blokka løfter benet og løper inn igjen, alt iløpet av et par sekunder. Også er det rett opp i teppet på sofaen igjen og ligge der til neste gang jeg tvinger han ut for å tisse. Men søt er han da min lille ulldott!!