torsdag 11. oktober 2012

Trening for alle penga

Turbo var på Zumbatomic kurs i kveld og jeg trente styrke, han var i utgangpunktet meget skeptisk til Zumba, for han har jo hørt sin gamle mor syte over støl mage etter Zumba Mage.

Men jeg truet han i flere uker om at trener Annette (ja den PT Annette) visste hvor vi bodde og at hun kom å hentet han hvis han ikke dukket opp på trening. (stakkars gutt hehe)
Så etter jeg hadde klart å overbevise han om at det ikke skulle være Zumba Mage og at Annette fortalte han at det skulle være street dans og andre tøffe danser var han klar.
Da på 1 betingelse: MAMMA!!!! DU MÅ BÆRE MEG OPP TRAPPA HVIS JEG BLIR STØL I MAGEN!!! (vi bor i 4 etg uten heis)

Men jeg skal love at det var en super gla gutt som kom ut fra salen i dag, dette var moro så dette skulle han være med på neste uke. Jeg lurer på hva Annette bestikker Turbo med, for han synes hun er så super kul :) Også fikk han ikke vondt i magen også hadde dem danset mens de tøyde ut, hjelpe meg å han skravlet i bilen hjem!! Sliten var han og med verkende legger utover kvelden ;)


Jeg tenkte jeg skulle trene litt mer styrke i morgen, da er det "banne og stønne" dagen som står for tur, oversatt så betyr det at jeg skal trene styrke på ben og armer.
Jeg kjenner dessverre ikke til noen andre på senteret som blir så "bryggesjauer" som meg spesielt når det er knebøy med stang som står på tur.

Turbo, 2 andre og jeg spilte litt innebandy for første gang på onsdag, det var kjempemoro men dessverre ikke min sport tror jeg. For jeg er ball(e) redd ;)
 
Jeg ble forresten skadet, så alt som finnes av husmor oppgaver blir utsatt i hvertfall til neste år, se bare på denne alvorlige skaden!!!Hilsen hun som gleder seg til mars 2013 :D

søndag 7. oktober 2012

Sokkene som "raknet"

Jada, jeg innrømmer mitt dundrende nederlag!!!

JEG KAN IKKE STRIKKE SOKKER

Jeg har nå på en pedagogisk korrekt måte spurt Turbo om jeg kan være så snill å slippe å strikke mer på de sokkene han så ille ville at jeg skulle prøve å strikke til han.

Jeg fikk da beskjed om at det var helt greit, for du har jo gjort så godt du kunne og prøvde jo veldig bra Mamma, var beskjeden jeg fikk. 

Ja det skal #¤%# meg vite, jeg har klart å pådra meg blødende gnagsår av de ekstremt grufulle tynne og spisse strikkepinnene HELE 5 STK strikkepinner faktisk!!

Jeg har nå raknet opp de 3 cm med raggsokk, og prøver nå å etterkomme Turbo sitt nye ønske:
Et skjerf av det røde (tidligere sokkegarnet)

Så her er et bilde av det flotte kommende skjerfet, legg spesielt merke til begge sidene, der jeg har lagt inn litt spesial design så det ikke skulle se så kjedelig og maskin strikket ut *HOST*

Hilsen
Det grufulle strikkemonstreret