lørdag 29. september 2012

Opptimisten

Turbo kommer og sier til meg jeg trenger raggsokker, de jeg har passer ikke lenger. Det skjønner jeg da godt han har jo vokst på seg 39 i str og er bare 10 år, snakk om paralabber!!

Jeg tar med meg Turbo ut for å kjøpe raggsokker på Europris, men han ville så gjerne ha røde raggsokker, og der finnes jo selvfølgelig ikke på Europris.

Da kommer storsjarmøren på en "genial" ide (synes han selv i hvertfall)!! Å MAMMA kan ikke du strikke sokker til meg da??? Jeg banner pent inni meg og sier: jeg har ikke strikket sokker før så det klarer jeg nok ikke.

Da kommer det alvorlig fra Turbo:
Jammen Mamma, du kan jo ikke si at du ikke klarer det når du ikke har prøvd det før.

Faen ta pedagogisk riktig barneoppdragelse!!!!

Så da sitter jeg her i saksa da, med 5 stk pinner i str 3, som da i realiteten betyr SMÅ pinner som er j¤%#la spisse i begge ender, regne tortur redskapene og strikker :(


Har jeg flaks er jeg ferdig til vinteren 2014, og da har nok paralabbene til Turbo nådd nye høyder og raggsokkene passer ikke.  

ELLER

Jeg kan kjøpe standard grå raggsokker, farge de røde og si jeg strikket dem ferdige når han var på skolen!! Da tror han fortsatt på det tullet om at du skal ikke si du ikke kan før du har prøvd selv hihi

fredag 28. september 2012

Jepp, jeg trener fortsatt... på å trene altså

Jeg vet at innerst inne, under både løs hud og hud som fortsatt er polstrert med godt og mykt fett, så er det en slank og oppegående flott kvinne, som husker hvem farge hun har på sokkene uten å måtte smugtitte :D

En sånn grasiøs kvinne som er elegant ut når hun går eller løper på tredmølla, ikke henne som jeg ser i speilet som puster og peser når jeg har 12-15 i høyde og 5,5 i fart, en som ikke bare løper i 2 min før benhinnebetennelsen verker i takt med gispende åndedrag.

Eller en sånn som MEG på tirsdag :-(
Dag 2 på mitt programm består av div smertefulle og grusomt slitsomme øvelser, laget av min "kjære" PT Annette. Jeg sier ikke noe galt om henne, men jeg kan jo hinte til dere om at har jeg mareritt på nattet så er det ANNETTE som er en gjennganger i de drømmene......*HJELP*

Tilbake til dag 2, da var jeg så "heldig" så Annette skulle være bare min under hele treningen min, noe som i og for seg er veldig koselig, hvis hun hadde bare kunnet drukket kaffen sin og latt meg trene i mitt eget tempo. Men NEI DA....

Jeg fikk lov til å varme opp i fred og ro, men etter det var det slutt på moroa!!
Et lite eksempel:
Jeg har Glutenbridge m/ vekt ELLER strikk, det endret hun til m/vekt OG strikk. Og ikke nok med det, når den øvelsen var ferdig jaget hun meg rundt i gangen med strikken rundt knea nå jeg så ut som en and med bekkenløsning, takk og lov for at det kun er jenter på Alida!!

Knebøy med stang, gikk greit med unntak om at jeg allerede var skjelven etter å ha blitt jaget rundt i gangen.

Split Skvat med vekter, var et sant helvete jeg har da 3x12 og hadde jo så vondt at jeg nesten bare ramlet overende, med noen sympati fra Annette DET fantes ikke!! Hun sto vedsiden av å "ropte" EKSPLOSIVT OPP!! Hallo jeg klarte jo knapt å komme opp i det hele tatt :-(

Liggende lårcurl, var jo en befrielse for det er en maskin, og der kunne jeg ligge på magen :D

Så kom helvetes øvelsen igjen Glutenbridge *GRØSS*
Jeg synes den øvelsen burde hete: Bekkenknuseren, fyttesøren den gjør vondt!!
Og der skal du ha hæla i gulvet og rompa i taket, hvor mye hadde du sist på den spør min kjære PT Annette, 20 kg sier jeg... Neida der klarer du fint 30 kg, og jeg kan love at du sier ikke imot Annette selvom hun ser liten og søt ut så skjuler det seg en sadist der et sted, ikke så langt inne heller....

Siste øvelsen var da strake markløft, der fikk jeg beskjed om at jeg gjorde 2 rykk når jeg gikk opp, jeg gjorde noe galt med kneene, men hallo da?? Jeg var jo lykkelig over at jeg i det hele tatt klarte å stå oppreist med svikt i knea etter å ha blitt tuktet hele treningen.

Vel dette var på tirsdag, jeg klarer fortsatt ikke gå skikkelig, Silje på treninga sa så pent til meg i dag at det der så ut som jeg hadde "bæsja" på meg, og jeg kan vel være enig, følte meg ikke så catwalk elegant.

Men jeg var ihvertfall å trente igjen i dag, litt amputert, men klarte da søren meg 2x10 og 1x8 knebøy med stang, men jeg kan love at tårene spratt så jeg var gla jeg var helt alene på styrkerommet.
Utfall bakover gikk stille ut av programmet for i dag.....
Men jeg klarte å komme meg bort til mølla, startet pent og fant retningen kneet skulle stå for ikke å hoppe ut av ledd og klarte da 15 min, men da hadde jeg store problemer med å klare å komme NED AV mølla igjen.

Men i morgen er det lørdag og da er sikkert "vondtene" ennå mer borte :D

Så neste uke er jeg klar til å bli tuktet igjen, men jeg skal ha på meg ørepropper når jeg tar split skvat ;) For innerst inne så er jeg kjempegla for at jeg har Annette <3mandag 24. september 2012

Akk så senil

I midten av august var ungene og jeg å shoppet i Ullared i Sverige, det er forresten himmelrike på jorden, 30 000 kvadrat med ren shopping glede *SUKK*

Men det var ikke poenget, der kjøpte vi en katteluke så vår "lille" Molly kunne gå ut og inn på verandaen som hun ønsket selv, og dette skulle jo bare være fryd og gammen.
Hadde det ikke vært for at det skulle komme noen kjekke snekkere for å sette inn vinduer i leiligheten min, og DA startet problemet, for jeg måtte jo nesten rydde litt før de skulle komme, og siden jeg er 99% senil og 100% distre og 150% ME så kunne jo ikke dette gå bra. Rydde det klarte jeg, eller jeg "stuvet" bort tinge, og en av disse tingene var katteluka.

Den 17 september, ca 2 uker etter ryddesjauet mitt skal katteluka opp, men hvor søren er katteluka?? Da har jo frøken senil selvfølgelig klart å glemme det smarte stedet den er lagt på, og jeg har bare en leilighet på 85kvdrat så der der jo strengt tatt begrenset hvor den kan ha blitt lagt hen!
Jeg beordrer ungene til å gjennomsøke skapene side, jeg endevender stua og soverommet mitt, men ingen katteluke

2 hele dager lette jeg etter katteluka, og finner den tilslutt under støvkluter og vaskesaker i skapet på kjøkkenet. Konklusjonen er jo egentlig: Hadde jeg bare hatt et SNEV av husmor gener hadde jeg jo aldri forlagt den katteluka!!

For ikke å snakke om min intelligente Molly, som ikke fatter at hun må dytte opp katteluka med hode for å komme igjennom, men står og mjauer etter hjelp, dette resulterer jo i at det trekker noe innmari på beina her hjemme i leiligheten nå som kulda setter inn. For dette ble resultatet:

'
 
Noen som har noen tips om hvordan lære Molly å bruke katteluka så jeg kan ta bort pinnen i luka?
 
 
Nå skulle jeg jo trengt tatt ha lært at jeg ikke skal legge ting vekk når jeg har en ekstra dårlig ME periode, men NEI DA. Sparelyspære jeg kjøpte har jeg lett etter siden fredag, jeg gikk som vanlig rundt i leiligheten og kjeftet på meg selv og lette. Men på kjøkkenet sto Turbo (10 år) og småflira og klarte ikke holde seg lenger og sa: Jeg vet hvor den er hen Mamma!!
 
Her lå den da pent og pyntelig :(
 
Kunne du ikke sagt det med en gang da sier jeg til Turbo, han ler bare ennå mer og sier: Jeg ville bare se hvor lang tid du brukte for å finne den.........
 
Nå skal jeg snart til Fredrikstad, ja jeg skal kjøre bil i denne tilstanden, men slapp av det er helt trygt, jeg setter på GPS'en selvom det er 4 gangen jeg skal på samme sted.
 
Hilsen
Miss 100% i Svima