onsdag 23. januar 2013

Dop og kosehund som spiser kattemat

Det er aldri en spennende dag i Blokkveien, spesielt etter jeg har blitt gjort oppmerksom på at jeg faktisk doper meg!! Faktisk opptil 3 ganger pr dag, og noen ganger baker jeg med dop også!! Det er faktisk ikke måter på hva jeg har drevet med nå i 1 år uten være klar over det.......


Jeg plukket frem litt pulver fra skapene, og jeg har faktisk dop av ypperste kvalitet, hvitt pulver, brunt pulver, pulver med sjokolade, banan, vanilje, caffelatte osv. Dop jeg bruker i vannet på trening er også pulver og dermed sikkert dop det også og det smaker sitron, jeg trodde det het BCAA, så tett har jeg hvert ;-)

Her er i hvertfall kveldens fangst, lett plukket frem fra skapene på kjøkkenet, i fritt innsyn fra besøkende og værste av alt barna mine har sett det........Jeg hadde "ånden over meg" når jeg kom fra trening i dag, bakte scones som Kristine  hadde bakt her om dagen.


Neste gang skal jeg lage de litt mindre flate, for de endte opp som kjempegode flate scones om var for tynne til å kunne deles, men gode det ble dem, så lunchen min ble sånn som dette her :-D

Her er oppskriften:
Scones
0,25 dl bakepro, eller annen tørrvare / mel
0,25 dl kruskakli, kan byttes ut mot annen tørrvare
0,5 dl havremel, kan byttes ut mot annen meltype
1 ss linfrø
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
4 -6 ss melk
80 g kesam

Bland sammen tørrvarene.
Ha så i kesam og melk.
Utifra hvilken tørrvare du bruker vi du muligens trenge annen væskemengde.
Tilsett litt og litt væske til deigen er løs og lett klissete.
Lag boller på en stekeplate, jeg fikk 3 mellomstore scones, som du klemmer litt flate.
Stek på 200 grader i 12 -15 minutter.


Så var det frokosten i dag, det var krise stemning her da kosehunde Maggie skulle spise frokost, for de som ikke var klar over det så er viktigheten av faste mat tider til kosedyr over middels!!

Molly(katten vår) hadde fått frokost av Amanda før hun forsvant til skolen, Maggie(kosehund) skulle da få sin frokost på kjøkkengulvet i sin egen matskål av Turbo. Som dere sikkert er klar over så har altså også kosehunder krav på egen matskål!!

Problemet er da at Maggie "spiser" Molly sitt tørrfor, og det skaper da problemer i matingen av Maggie, for Molly er et matvrak som ikke tar lett på å måtte dele maten sin.

 
Turbo tar dette problemet i fullt alvor og er i tenkeboksen over hvordan matingen skal kunne fikses så Molly ikke forstyrrer Maggie i frokosten, jeg venter i spenning på løsningen han kommer opp med :-D


Og sånn går da dagene her i Casa Del Johansen

søndag 20. januar 2013

Dra.........meg baklengs inn i.......

Visse dager har men møter som man helst kunne klart seg uten!!! Snakket med naboen i sta og hun bemerket at jeg sluttet å puste med magen når jeg kom inn på tema "møte i morgen"

Det er så 100% korrekt som det kan bli, jeg er så sjokkert at mennesker som har jobbet på 2 året i strekk nå med rykk og napp metoden får lov å jobbe i et yrke som har med medmennesker å gjøre. At jeg rett og slett har problemer med å puste så forbanna er jeg!!
Men istedenfor å sende "forbanna energi" i denne personens retning, sender jeg massive doser med medfølelse og sympati, for et menneske som missbruker sin stilling på den måten som h*n gjør kan jo umulig være helt frisk!!!

Min oppkjøring til møtet blir da sånn her:
Trene armer i morgen så jeg er så tappet at jeg umulig klarer å "dra til" vedkommende når h*n sitter på møtet i morgen og prøver å skremme meg med makten i sin stilling.

Deretter puste med magen under hele møtet og beholde roen.

Men SNART er det min tur, og da skal jeg med hånden på hjertet herved love at siste ordet er ikke sagt!!!


Jeg kan
Jeg vil
Jeg får det til ;-)


Nå skal jeg ut å fly litt på kosten min, før det er natten for unge vakre hekser :-D