torsdag 18. oktober 2012

Tja, hva skal man egentlig si?

Jeg er jo som dere vet LANGT over middels distre og svimete, da jeg har ME/CFS i tillegg så er det til tider en uslåelig kombinasjon :-/

De siste 4-5 ukene har vært rene maraton løpet, med utredninger og kjøreturer til Fredrikstad. GTC'n min har faktisk kjørt på seg flere mil de siste ukene enn hele sist år.

Men dette resulterer i gjentatte oppgitte sukk fra mine "kjære" barn ;-)
Dette pga at de enkleste spørsmål kan kortslutte en allerede frakoblet hjerne, et lite eksempel er at min datter spør: Mamma, kan jeg ta en ramløsa?
Og jeg ser bare tomt på henne mens hjernen min febilsk prøver å koble seg på for at jeg skal skjønne hva i h&%#te en "ramløsa" er for noe, jeg vet jeg har hørt ordet før men klarer ikke å huske hva det er....  30 sekunder går og jeg ser fortsatt bare tomt på datteren min, og må innrømme at jeg ikke husker hva en ramløsa er. Datteren min klarer ikke å skjule smilet men sier bare pent og rolig:
Mamma det er en boks med brus......

Men jeg har snille barn da, de klager ikke selvom mamma er "uten nettforbindelse" ;-)


MEN..........................

Jeg er jo ikke helt god så oppi alt dette måtte vi jo finne på noe, så da gjorde vi dette:

 
Datteren er også med å lager kunst, men hun ville ikke bli tatt bilde av ;-)
 
 
 
Jeg synes vi var mektig flinke jeg :-) Såpass flinke at noen tipset et museum som kom og ønsket å få ta med seg veggen!!
  
 
GUD gleden over håndverkere kommer aldri til å gi seg *SUKK*
 
Men som dere ser under så hjalp det ikke å låse han inne på kjøkkenet, skrekken tok overhånd på den stakkart gutten så han i vill panikk prøver å klore seg fri :-/
 
 
 
Her er da resultatet etter noen timers kamp ;-)
 
 
 
Jeg kan vel med hånda på hjertet si at dette er en 100% åpen løsning både når det gjelder veggen mellom kjøkken og spisestue og div ledninger......
 
 
 
Men jeg er superfornøyd og planlegger allerede neste gang håndverker jobb, kan ikke rive ned flere vegger, men en murer hadde kanskje vært kjekt å ha nå ;-)
 
 
Hilsen hun som er klar over alle skrifeleifene men ser de ikke ;-)