tirsdag 5. februar 2013

GLEDER meg for i morgen må jeg på NAV

Jeg må si at toppen av all bonus må jo være at jeg i morgen er nødt til å komme meg ned til NAV kontoret, ikke bare for å levere noen skjemaer meg også for å snakke med en kundebehandler som det så pent heter for å få hjelp til å fylle ut 1 av disse skjemaene.

Jeg tenkte da at jeg skulle vise meg fra min beste side og virkelig sjarmere uavhengig av hvem kjønn som står bak disken. For jeg har lest om at litt hverdagsflørt og det å se andre mennesker dypt inn i øynene når du snakker med dem skal være bra, og at dette menneske man da snakker med føler seg spesiell og ønsket.

Så i morgen skal jeg da gjøre mange forsøk på å være så forførende og sjarmerende jeg kan, da gjerne dra ut tiden litt og spørre om alt mulig rart mens jeg ser dette NAV mennesket dypt inn i øynene så h*n virkelig føler at h*n hjelper meg og kan gå hjem med fred og ro i sjelen.....


Jeg har i kveld øvd meg på NAV blikket, og her er det!!
Heldigvis er det mye mer farger i RL, og i morgen kanskje et hint av grønt/brunt også :-D

Nå skal jeg legge meg så jeg ikke jukser på skjønnhets søvnen min, det er nemlig viktig!!


Ps.
Det gikk ikke opp for meg før i dag at jeg faktisk har MISTET 2-3gram med fett i går, jaggu ikke dårlig, og forsvinner hevelsen snart så skal man ikke se bort fra at 10 gram til forsvinner ;-)

mandag 4. februar 2013

Blått øye og frossne erter

Da var dagen jeg hadde gruet og gledet meg til i flere mnd, Turbo hadde også gledet seg siden han da skulle få sove over hos verdens beste Hanne <3

Men før vi gikk på skolen i dag må han ha klart å snike seg inn på soverommet mitt, for når jeg kom tilbake fra inngrepet og skulle legge meg i senga fant jeg lille søte Maggie som er Turbo sitt favoritt kosedyr nr.1 og det mest dyrbare han har.

Lille skjønningen min hadde lagt henne igjen hos meg siden han visst at jeg hadde gruet meg, isteden for å ta Maggie med seg til der han skal overnatte, ikke rart man bare må elske den gutten <3

Jeg vet ikke helt om jeg skal prøve å forklare hvordan øyenlegen utførte inngrepet, for det var skikkelig ekkelt meg ikke vondt i det hele tatt, og den beroligende pilla jeg fikk først gjorde susen, for jeg brydde meg ikke engang om bedøvelses sprøyta som kom stikkende flere ganger inntil øyet :-/
Ok, det var ikke vondt men skikkelig ekkelt å kjenne uten smerter alt han gjorde *grøss*

Men det var visst nok å fjerne, på det største partiet hadde han tatt vekk 14mm, tenk det hele 1,4cm løs hud, ikke rart jeg har hatt problemer til tider!!

Vel hjemme igjen var det godt å finne frem erteposene jeg hadde laget istand, deilig og kjølende for jeg kjente at bedøvelsen sakte men sikker forsvant.

 
 
Så nå er jeg skikkelig klar for å en hot date på byen, er tilogmed ferdig sminket så jeg slipper det bryderiet også, så kom igjen alle kjekke gutter i passende alder ;-)
 
 
Bildet er litt lyst, derfor får dere ikke med den vakre, blålillagråsvarte fargen, både på dette øyet og det andre ;-)
 
 
Men nå tror jeg at jeg skal finne erteposene mine igjen og legge meg sammen med Maggie, ha en fortsatt super mandagskveld :-)
 
Hilsen
Miss Blåøyd