onsdag 14. desember 2011

10 dager igjen til jul

Fikk en "ny venn" på fjesboka her om dagen, og det ble jeg så utrolig gla for!! Visse ting man har gjort galt i livet er så vondt å tenke på at man ikke klarer å fatte det, uansett hvor grusomt det har vært så skal vi fra nå av kun gå 1 vei og det er fremover!!! Utrolig gla i deg jenta mi <3Kjøpte led lys på et party jeg var på for en stund siden, fikk dem i går og da måtte de opp, så nå kan jeg ha både "levende"lys i vinduet sammen med katten som gjerne sitter der og titter ut.

oj oj en krøll på duken, vi sier at den har sjarm ;o)Og får å få bærbare pc'er vekk fra stuebordet måtte litt stash opp der også
søndag 11. desember 2011

3. søndag i advent

Ikke lenge til julaften nå, min tur til å ha ungene denne jula, gleder meg :-)
Alt er egentlig i boks og det er så deilig å slippe å måtte stresse med i stimen over sistelita shoppere, eneste positive er jo at det er mange kjekkinger ute på tur. En annen hobby som også kan være moro hvis du er singel og har alt for mye fritid til over er å sette seg på apoteket vedsiden av x-larg hylla ;-)

Forvillet meg på Nordby senteret i dag med Martemor, tror jammen vi shoppet og koste oss i 3 timer jeg sammen med mange stressede besøkende, vi bare tuslet rundt vi, endte opp med en FULL handlevogn. Var speilglatt når vi kom oss til Halden igjen, og Lille-Loppa og jeg tok en ufrivillig ekstratur siden vi ikke klarte svingen der vi bor, men det gikk bra :-)