onsdag 14. november 2012

Ann-Charlotte sin give away

Sjekk ut Ann-Charlotte sin blogg, masse fine strikkeoppskrifter mm.
Og nå har hun en kjempefin give away, så stikk innom og send henne en hilsen :-)

Ann-Charlotte sin blogg

tirsdag 13. november 2012

En helt vanlig tirsdag

I går kveld fant jeg ut kl.21.30 at jeg ville bake lavkarbobrød, jeg hadde ikke tid til å vente til dagen etter med å stikke på Maximat og kjøpe ferdig. Så da var det bare å fyre opp lille loppa og vende nesa mot Rimi på Brødløs, for takket være "Rimi appen" som mitt senile hode er avhengig av visste jeg at de hadde alle fuglefrø og andre ingredienser til mitt etterlengtede brød :-)

Takket være min kalde veranda fikk jeg avkjølt brødet så jeg var i seng kl.00.30 altså 2 timer over tidpunktet jeg vanligvis alltid skal klare å hoppe i seng innen. Phø snakk om å lure seg selv hver bidige dag, jeg skal jo bare....... og plutselig er uret alt for mye.

Men nå babler jeg i vei som vanlig, det var mitt vidunderlige lavkarbobrød jeg har så veldig lyst til å fortelle om hehe ;-) Må bare si at varm brødskalk med skikkelig smør og brunost var utrolig godt!!!

Men det var jo brødskivene til frokosten jeg hadde bakt brødet til da, ser de ikke gode ut :-P
 
 
Men så kjedelige brødskiver kan man jo ikke spise til frokost på en helt vanlig tirsdag, då jeg "stæsjet" de opp litt med: Avokado som smør, tomater, egg og paprika *GODT*
 
 
Tvang turbo med meg på Nordby Senteret i dag etter hans ville protester, han mente jeg kunne ringe en venninne og shoppe sammen med for han ville spille på brettet sitt, kjedelig fyr han Turbo ;-)

Men etter litt overtalelser ble vi enige om at hvis Maggie ble vaksinert så hun kunne være med til Sverige, da kunne han til nød være med sin gamle mor på harry handel.

Så da fikset jeg vaksinasjons papirer fra "Dr. Dyregod" og en sprøyte med vaksine så Turbo kunne vaksinere lille Maggie, og der med var alle klare for shopping i Sverige.

 
 

Vennlig hilsen
Øverstkommanderende i Team Johansen