lørdag 5. mai 2012

Protein rullekake

Måtte bare prøve å lage en rullekake i dag, inspirert av Kristine Weber sin utrolige flotte blogg :D
Denne kan også brukes som lumpe, tacolefse, vanlig lefse osv, kun fantasien som stopper deg her, denne lesfsa med sjokoladeprotein tror jeg også kan være kjempegodt!



Jeg hadde ikke alle ingrediensene så her er min verson:
1 egg
3 eggehvitter
2 ss prosyme vaniljeprotein pulver (erstatter bakepro)
2 ss peanøttmel (erstatter kokos/mandel mel) men nå er mandel og kokosmel bestillt på iHerb :o)
2 ts fiberhusk
3-4 ss vann

Bland 1 egg og 1 eggehvitte sammen med det tørre, spe på med vann til det får en deigete konsistens. Om du ønsker kan du tilsette sukrin, kardemomme osv. (jeg brukte ingen av dette) Stivpisk 2 eggehvitter og vend forsiktig inn i resten. Smør moussen du får tynt utover et bakepapir i en langpanne midt i ovnen 160grader i ca 20 min. (det holdt med 15min synes jeg)

Da får du denne her:



Også må man jo ha på fyll inni rullekaka :D



Da får du dette supergode og sunne resultatet: